Adalberto Angeles aconsegueix tres medalles per a l’equip dominicà en l’Open Europeu de judo

Dijous, 16 de juny de 2022 a les 08:00

El professor del Club Judo Sesrovires, Adalberto Ángeles, va ser el coach de la selecció dominicana que el passat cap de setmana va guanyar tres medalles en l’Open Europeu celebrat a Madrid. El club celebra dissabte un acte al Pavelló Poliesportiu, que consistirà en una exhibició de judo infantil i una cerimònia de passi de graus.

Adalberto Ángeles va encapçalar un cop més la delegació de judo de la República Dominicana, que aquesta vegada ha viatjat fins a Madrid per prendre part en l’Open Europeu, en el qual han participat 40 països i 426 competidors. Ángeles va convocar per a l’esdeveniment a cinc dels judokes que s’entrenen sota les seves ordres a València: Antonio Tornal, José Nova, Ariela Sánchez, Eiraima Silvestre i Moira Morillo.

Els èxits van venir de part de les judokes Ariela Sánchez (bronze en menys de 63kg), Eiraima Silvestre (bronze en menys de 78kg) i, especialment, de Moira Morillo (plata en més de 78kg). Morillo va arribar a la final després d’haver derrotat a les rivals de l’Índia i Nova Zelanda. La final la va disputar contra l’espanyola Nisrin Bousbaa Dab en un matx on la dominicana va demostrar, en paraules d’Adalberto Ángeles “molta maduresa en un combat molt emocionant”.

Un cop de nou a Sant Esteve Sesrovires, Ángeles ja està preparant el proper esdeveniment esportiu, la cerimònia de graus que tindrà lloc dissabte, 18 de juny, a les 18.30 hores, al Pavelló Poliesportiu. Participaran 22 judokes sesrovirencs, però també altres alumnes que el professor té a les poblacions de Castelldefels i Sant Margarida i els Monjos.

Durant l’acte s’oferirà també una exhibició i els pares i mares seran convidats a entrar al tatami per practicar amb els seus fills i filles.

Darrera actualització: 16.06.2022 | 08:28