Arriba la màgia de les Festes d’Hivern

Dissabte, 12 de desembre de 2020 a les 17:00

Música, solidaritat i sobretot la màgia del Nadal són els ingredients del programa de Festes d’Hivern, enguany marcades per la situació sanitària. Ajuntament i entitats han treballat per fer possible un programa que combina actes presencials i telemàtics, amb la col·laboració de TV10.

Els infants, autèntics protagonistes d’aquestes dates, no han de preocupar-se perquè la patgessa Almira i Ses Majestats Els Reis d’Orient no faltaran a la seva cita. Així ho han confirmat. La seva visita serà diferent a les anteriors perquè la COVID obliga a seguir unes mesures de seguretat i prevenció, però es garantirà que els puguin lliurar les seves cartes. Els més petits també podran gaudir d’un espectacle infantil de Nadal amb contes del Tió.

La música de nadales omplirà l’eix comercial del centre urbà durant les setmanes de Nadal i Reis. L’Ajuntament ha contractat un sistema de megafonia per animar els carrers i el passeig dels vianants i contribuir a promoure la compra en els comerços locals.

La solidaritat també estarà present amb iniciatives com les campanyes de recollida de joguines perquè la màgia arribi a tots els infants, la Mostra de Dansa amb Fila 0 a benefici de La Marató i el “Rastrillo” amb recollida de productes pel Banc d’Aliments.      

A causa de les restriccions, activitats com el concert de Nadal, la Mostra de Dansa i el Festival de Patinatge no comptaran amb públic i, per aquest motiu, s’emetran pel canal Youtube de RTV10. La programació online es completarà amb l’emissió de vídeos que recolliran imatges d’edicions anteriors del Ball de Garlandes i del Pessebre Vivent.

Consulteu el programa per veure les activitats en què cal demanar cita prèvia a través de l’app Reservaplay.   

Darrera actualització: 12.12.2020 | 19:00