Brianna Ángeles, campiona de Catalunya de judo en categoria benjamí

Dilluns, 27 de desembre de 2021 a les 14:00

La judoka sesrovirenca Brianna Ángeles s’ha penjat aquest mes  la medalla d’or en el Trofeu Federació Catalana de Judo Benjamí –Aleví.  Brianna té 9 anys i porta tota la seva vida practicant aquest esport, ja que el seu pare i entrenador és Adalberto Ángeles, professor d’aquest disciplina a Sant Esteve Sesrovires.

El Trofeu Federació no se celebrava des de l’inici de la pandèmia. Tot i així, la resposta dels clubs va ser bona, ja que van participar 190 esportistes. El torneig es va disputar el 18 de desembre, al  Pavelló Llars Mundet de Barcelona.

Brianna es va proclamar campiona en la categoria benjamí. S’entrena habitualment al Club de Judo Sant Esteve Sesrovires sota les ordres del seu progenitor, el sensei Adalberto Ángeles. El seu germà petit Breyden comparteix tatami amb ella.

D’altra banda, els judokes de la República Dominicana que entrena Adalberto Ángeles van obtenir sis medalles en el passat Campionat d’Espanya Absolut i els del Club Danes, on també dona classes el sesrovirenc, dues medalles en el mateix certamen.

Darrera actualització: 27.12.2021 | 14:22