Comença la segona fase de les obres del carrer Carrilet

Dimarts, 14 de setembre de 2021 a les 12:45

Després de la finalització de les obres de substitució del col·lector que travessa el carrer Carrilet, al mes de setembre han començat les feines per estabilitzar el terreny. L’Ajuntament no podrà iniciar la reurbanització de la vorera i la calçada fins que no finalitzin prèviament els treballs actuals.

A finals del mes de juny AGBAR va substituir el tram del col·lector que travessa un talús des del carrer Carrilet fins al viaducte de Ferrocarrils.  Es va desplaçar un tram de l’actual per un altre amb un traçat més vertical i lleugerament més allunyat de la zona afectada per l’esllavissament del carrer.

Ara al setembre, FCG està executant les obres necessàries per estabilitzar el talús de la línia de tren al seu pas pel carrer Carrilet. Concretament s’està treballant per estabilitzar la zona de via i del carrer, la millora de l’actual sistema de drenatge i l’estabilització del talús entre el carrer i la via.

Està previst que les obres finalitzin a principis del proper any. Fins que no acabin aquests treballs, l’Ajuntament no podrà realitzar las tasques de reurbanització de la vorera i la calçada.

Darrera actualització: 14.09.2021 | 13:15