Comença un pla de renovació de la senyalització viària horitzontal

Dimecres, 24 de març de 2021 a les 12:00

El proper dilluns està previst que comencin els treballs per renovar la senyalització horitzontal de carrers del municipi. Coincidint amb l’inici de les vacances escolars, les primeres intervencions es faran a l’entorn dels centres educatius. L’Ajuntament executarà el pla per fases, seguint una prioritat segons l’estat i en coordinació amb les actuacions d’asfaltat previstes.    

Ahir va tenir lloc la signatura de l’acta de replanteig amb la presència del 1r tinent d’alcalde, Joan Galceran, acompanyat per l’assessor de l’Ajuntament, Antonio Centeno, la nova responsable dels Serveis Exteriors, Teresa Vivó, i el director de l’empresa adjudicatària Bor Señalizaciones y Complementos SL, Juliol Ordaz.   

La primera fase tindrà una durada de dues setmanes i contempla la millora i renovació de la pintura a diversos carrers i espais públics, tant del nucli urbà com dels barris. Pel que fa a la segona fase, es durà a terme un cop finalitzi l’asfaltat i millora de carrers, pels quals l’Ajuntament va aprovar en el darrer Ple dotar amb 500.000€ més, fins arribar a una partida pressupostària de 670.000€.

 

Darrera actualització: 24.03.2021 | 12:54