El 4 de novembre finalitza el termini per sol·licitar l'ajut de les Escoles Esportives

Dissabte, 23 d'octubre de 2021 a les 08:00

Fins al proper 4 de novembre es pot sol·licitar al SIAC i a la Seu Electrònica la subvenció de les Escoles Esportives. La pot demanar qualsevol infant i jove fins als 17 anys, empadronat al municipi i inscrit en algun programa esportiu durant l’any 2021, com ara escoles esportives, campus d’estiu o activitats aquàtiques. L’ajut és de 100 euros per persona.

La subvenció pretén facilitar que les famílies amb menys recursos econòmics puguin apuntar els seus fills/es en activitats esportives. Per aquest motiu, per rebre l’ajut cal complir amb determinats requisits de renda. La primera ella és que el nivell de renda per càpita no superi els 8.000 euros anuals. Per exemple,  una família de quatre membres i amb uns ingressos anuals de 32.000 podria sol·licitar la subvenció ja que la seva renda per càpita és de 8.000 euros (32.000/4=8.000). Una segona condició és no rebre cap altre ajut pel mateix concepte per part d’altres administracions o ens públics.

Tot i que es pot sol·licitar presencialment en el SIAC, també es pot realitzar el tràmit còmodament i sense desplaçaments a la Seu Electrònica, on cal identificar-se amb un certificat com l’IDCAT mòbil o similar. L’enllaç al tràmit és el següent:

Enllaç tràmit

El procediment de concessió dels ajuts són en règim de concurrència competitiva, donant prioritat a les peticions que presentin una renda per càpita més baixa, fins a exhaurir la partida pressupostària destinada a aquest concepte. S’atorgarà un ajut per família.

En el cas que la partida pressupostària no estigui exhaurida es podrà atorgar més d’un ajut per família, donant prioritat a la segona petició de cada família, després a la tercera petició, i així successivament.

Aquests ajuts estan gestionats per l'Àrea d'Esports.

Darrera actualització: 21.10.2021 | 14:45