El Club de Patinatge portarà a terme entrenaments d’hoquei patins

Dimarts, 9 de març de 2021 a les 00:00

El Club de Patinatge Artístic vol tirar endavant una nova activitat. Es tracta de l’hoquei patins. Hi haurà entrenaments d’aquest esport els divendres i els dissabtes. Es posarà l’èmfasi en la formació bàsica. D’altra banda, aquest mes el  club acollirà un torneig social i organitzarà un campus de patinatge per a Setmana Santa.

Els entrenaments de l’hoquei patins estan oberts a totes les edats. Les sessions tindran com a objectiu aprendre les tècniques i bàsiques d’aquesta disciplina.  El club posarà a disposició dels alumnes tot l’equipament necessari, excepte el casc que anirà a càrrec del propi esportista.  Els dies d’entrenaments seran els divendres de 18.30 a 19.30h i els dissabtes de 13.00 a 14.00h, a la Pista Coberta Francesc Castellet.

Les inscripcions per aquest nou esport ja es poden realitzar a través del telèfon 722 184 191  o del correu electrònic info@clubpatinatgeses.org

Torneig i Campus
D’altra banda, el proper 27 de març tindrà lloc a la Pista Coberta Francesc Castellet un torneig social de patinatge artístic amb la participació de patinadores d'Hostalets de Pierola, Sant Andreu de la Barca i La Palma, així com de Sant Esteve Sesrovires.

El Club de Patinatge també ha anunciat la celebració d’un Campus de Setmana Santa. L’horari serà de 9.30 a 13.00 hores. El preu és de 12 euros per dia o 60 euros tota la setmana.

Darrera actualització: 09.03.2021 | 09:03