El FC Sant Esteve vol implementar una nova forma d’entendre el futbol

Diumenge, 20 de juny de 2021 a les 08:00

El Futbol Club Sant Esteve tanca una temporada atípica i ja comença a preparar la següent. L’entitat pensa introduir canvis a partir del setembre i aposta per una nova manera d’entendre el futbol.

El període 2020-21 ha estat una “temporada atípica i de supervivència”, assegura Jordi Llebaria, president del club. “Amb la pandèmia no pots aplicar res perquè has de reaccionar cada setmana a les noves mesures que es van aprovant”. 

Un cop la situació comença a normalitzar-se, l’entitat està planificant la propera temporada amb una nova manera d’entendre el futbol. L’activitat esportiva es dividirà en tres etapes formatives.

La primera arribarà fins a categoria benjamí i se centrarà en l’aprenentatge del futbol 7. La segona etapa inclou les categories aleví i infantil i se concentrarà en el en futbol 11. La tercera etapa comprendrà les categories cadet, juvenil i sènior. Aquest nou model implicarà canvis d’entrenadors i coordinadors.

A més la junta continua apostant perquè l’esport vagi acompanyat de l’educació en valors.

Darrers partits
La temporada 2020-21 està a punt de finalitzar. A l’equip sènior li falten dos partits per acabar la lliga. Van novens en la taula i el seu jugador Miki és el màxim golejador del grup 8 de Tercera Catalana. El cadet A no ha pogut mantenir la seva bona ratxa de resultats i actualment va quart en el grup 39 de la Segona Divisió. L’equip revelació ha estat l’aleví A, primer en el grup 38 de la 3a divisió, i on ha jugat 13 partits i n’ha guanyat 13.

Aquest any el futbol  ha viscut l’aturada de la competició i dels entrenaments, la represa dels entrenaments amb fortes limitacions i, finalment, la tornada de nou de les competicions. No obstant això, alguns equips com el de veterans, no han pogut reprendre la lliga, i tornaran al terreny de joc a partir del setembre.

Darrera actualització: 21.06.2021 | 07:42