El FS Sant Esteve es proclama campió de la lliga de futbol sala

Dimarts, 3 de maig de 2022 a les 00:00

Quan encara queden quatre jornades per a la finalització de la lliga, el primer equip del Futbol Sala Sant Esteve s’ha proclamat aquest diumenge campió del grup 9 de la 3a Divisió Catalana.  Es tracta d’un equip nou muntat aquesta temporada pel president de l’entitat i que no ha perdut cap partit. En el darrer matx, l’entrenador Nayim Boix va dedicar un missatge motivador a cada jugador abans de saltar al terreny de joc.

 A causa de la covid i de la crisi que va provocar en el món de l’esport, l’anterior equip sènior va entrar en un procés de desintegració. Per aquest motiu, el president de l’entitat, Chema Cobo, va decidir començar de nou i “tornar al que teníem abans. Vaig contactar amb diversos jugadors que havia tingut en categoria nacional i els vaig exposar el nou projecte. També vaig contactar amb Nayim Boix, antic jugador del club”.

 El president afirma que “hi ha hagut molt treball i esforç. Del primer a l’últim, tots els jugadors han encaixat. Hi ha hagut bon rotllo i aquí estan els resultats”. Els resultats han estat el primer lloc en la categoria després de 19 partits en que no s’ha perdut cap i ascens directe la propera temporada a segona catalana.

 Malgrat les estadístiques i la victòria aclaparadora de diumenge (7-0 contra el Torre Roja), no ha estat una competició fàcil.  Equips com el Daina Issard i el Gavà li van posar les coses molt difícils. El directiu de l’entitat subratlla que les terceres divisions són complexes al estar formades per nous equips que lluiten per pujar.

 L’altaveu de la motivació
L’entrenador d’aquesta nova etapa és Nayim Boix, un jugador que va arribar al FS Sant Esteve de la mà de Mark Garcia, quan encara era un jugador juvenil de la selecció catalana.  Nayim ha passat per equips importants com el Barça, el Martorell i el Sant Andreu de la Barca. Després de la seva etapa de jugador va començar a entrenar equips de base.

Diumenge, Nayim Boix tenia una sorpresa preparada per a la seva plantilla. Va posar un altaveu al mig del vestidor i va dedicar un missatge personalitzat a cada jugador i, fins i tot, per al mateix president. Va destacar la importància de cadascú d’ells.  “És una persona que li encanta motivar als jugadors i tenir-los contents” -explica Chema Cobo- “Això diu molt d’ell. Els jugadors van sortir molt motivats. Va ser una sorpresa per a tothom i molt emotiu”.

Conscients de la importància del partit, els jugadors van sortir molt concentrats i van guanyar per 7-0 al rival.

Propera temporada
Al quedar primers, el FS Sant Esteve puja directament de categoria i la propera temporada jugarà en 2a Catalana. El club ja està contactant amb diferents jugadors de primer nivell perquè se sumin al projecte. El president té clar quin és l’argument perquè fitxin pel FS Sant Esteve: “Som una petita família i venim a passar-lo bé”.

Darrera actualització: 03.05.2022 | 13:34