El Futbol Club Sant Esteve aposta per la formació al futbol femení

Dilluns, 8 de febrer de 2021 a les 18:00

El Futbol Club Sant Esteve té en el futbol femení una de les seves prioritats. Per aquest motiu, el club ha apostat per Andrea Vaz, entrenadora del club, per seguir la formació especialitzada en futbol femení  que imparteix la Federació Catalana de Futbol (FCF). La tècnica sesrovirenca també va ser entrevistada recentment per la televisió de la federació.

Curs especialitzat
Andrea Vaz és la tècnica del l’equip femení que es va formar a principis del 2020 amb jugadores de 13 a 17 anys. També dirigeix l’infantil masculí.  El club reconeix que ha fet molt bona feina i que està molt implicada en la vida del club.

Per tal de continuar impulsant el futbol femení, el FC Sant Esteve ha decidit inscriure a Andrea Vaz en el curs especialitzat en futbol femení que imparteix la Federació Catalana de Futbol. És un seminari online on s’aborda la situació del futbol femení a Catalunya, la fisiologia de la dona, la preparació física i aspectes com la tècnica, la tàctica i el joc col·lectiu.

Televisió
Andrea Vaz, jove estudiant del Grau Superior d’Esports a l’escola Àgora, també ha captat l’atenció del canal de televisió de la Federació Catalana de Futbol. La setmana passada va ser entrevistada per aquest mitjà de comunicació per parlar de la realitat del futbol femení. El vídeo es publicarà properament.

Andrea VazAndrea Vaz entrevista pel canal de televisió de la FCF

 

Darrera actualització: 08.02.2021 | 14:57