El GIRES recupera les sortides i l’activitat regular

Dimarts, 1 de juny de 2021 a les 18:00

Després de l’aturada provocada per la Covid, el GIRES reprèn les seves sortides. Diumenge el grup de muntanya va fer el cim de Penyes Altes de Moixeró. Els grups d’espelologia i veterans també han reprès les activitats. Però no serà fins al setembre que l’entitat compti amb el calendari habitual d’excursions programades.  El GIRES sí que ha confirmat que el 12 de juny hi haurà la Montserrat a peu.

Les diferents seccions del GIRES recuperen a poc a poc la normalitat. Després de més d’un any sense poder fer excursions, el grup de muntanya va pujar diumenge al cim de les Penyes Altes del Moixeró (Bagà). Va ser un sortida de 18 km i 8 hores de duració. Els participants fan fer un cim de 2.276 metres d’alçada. A la tornada, la pluja va fer acte de presència.

No obstant això, el grup de muntanya no recuperarà plenament l’activitat fins al setembre, quan preveu publicar el calendari trimestral de sortides programades.

Montserrat a peu
El GIRES ha confirmat que aquest any sí que hi haurà la tradicional Montserrat a peu. Tindrà lloc el 12 de juny. La inscripció serà telemàtica i es farà en aquesta web. Per a les persones federades la sortida serà gratuïta i els no federats hauran de pagar 4,5 euros en concepte d’assegurança obligatòria.

Veterans, espeleo i casals
El grup de veterans del GIRES també han tornat a fer les seves sortides entre setmana i el grup d’espeleologia va organitzar el mes passat un curs de descens de barrancs. Per a infants i joves, el GIRES ha preparat un casal d’estiu en el març de l’Estevestiu que coordina l’Ajuntament.

 

Darrera actualització: 01.06.2021 | 11:33