El PIDCES informa sobre la sida a l’alumnat de batxillerat

Dimarts, 1 de desembre de 2020 a les 15:00

Coincidint amb el Dia mundial de la lluita contra la sida, avui els dos dinamitzadors del PIDCES (Punt d’Informació i Dinamització al Centre d’Educació Secundària) han anat fins a les portes de l’Institut Montserrat Colomer per conscienciar els alumnes de batxillerat sobre la malaltia provocada pel VIH. El PIDCES és un servei de la regidoria de Joventut.

Aprofitant l’hora del pati,  el PIDCES s’ha apropat a l’alumnat de 1r de batxillerat per parlar-los de la sida.  A partir d’un qüestionari s’ha conversat amb els joves sobre els mites d’aquesta malaltia i els prejudicis cap a les persones que la pateixen. Als que han respost a les preguntes se’ls ha lliurat els preservatius del kit del plaer, una capsa de material promocional de la campanya Mou-te per plaer. Mou-te per plaer és una iniciativa que treballa contra la malaltia i a favor de l’ús del preservatiu com a mesura de prevenció.

La propera setmana les persones dinamitzadores del PIDCES tornaran a apropar-se fins a l’institut amb el mateix objectiu, però en aquest cas s’adreçaran al grup de segon de batxillerat.

Darrera actualització: 01.12.2020 | 17:01