El sesrovirenc Marc Magem explica a la Biblioteca els seus viatges arreu del món

Dilluns, 4 d'octubre de 2021 a les 13:00

El sesrovirenc Marc Magem i la sabadellenca Cristina Pérez presenten dimecres dia 6 a la Biblioteca el llibre "Ànimes viatgeres", on expliquen el seu viatge arreu del món. Els dos autors respondran a les preguntes del públic i mostraran vídeos i fotografies de la seva experiència.

Àsia, Oceania i Amèrica
Marc Magem ha estat cinc anys visitant nombrosos països d’Àsia i Amèrica. Un temps més tard, Cristina Pérez es va afegir a l’aventura de viatjar arreu del món sense presses i sense un destí predeterminat.

El sesrovirenc va decidir fer un tomb en la seva vida arran d’un problema de salut. Va marxar a Tailàndia i després va visitar llocs com Myanmar, Indonèsia i Nova Zelanda, entre altres països d’Àsia i Oceania. Després va saltar al continent Amèrica per conèixer Argentina, Brasil,  Perú o Colòmbia, entre altres destins.

El llibre
Arran del viatge, el Marc i la Cristina han escrit Ànimes viatgeres, on donen molts consells sobre com viatjar amb pocs diners i la seva experiència pels tres continents.  El llibre es pot comprar a la Llibreria de Sant Esteve, al restaurant el Racó del carrer Sant Joan i a la web montserratmountain.com.

La xerrada tindrà lloc dimecres, a les 18.30 hores, a la Biblioteca Municipal. A causa de les mesures covid, l’aforament de la biblioteca és limitat. Cal inscripció prèvia per a totes les activitats, ja sigui per telèfon (937 713 328), correu electrònic (b.st.esteves.jps@diba.cat) o presencialment (Avinguda Montserrat, 10).

Darrera actualització: 06.10.2021 | 13:53