Els nous vestidors del pavelló, a punt

Dimarts, 1 de desembre de 2020 a les 20:00

Amb la posada en marxa de la caldera d’aigua calenta sanitària es dona per finalitzada la reforma integral dels vestidors del pavelló poliesportiu que forma part de l’adequació i millora d’aquest equipament esportiu. Les obres, amb un cost de 357.567,10 €, comporten importants millores  en confort, seguretat, accessibilitat i eficiència energètica.

Els  nous  vestidors  presenten un canvi total de la distribució anterior, millores en accessibilitat i la renovació de totes les instal·lacions i serveis. En aquests moments, les actuals restriccions sanitàries per la COVID-19 no permeten l’ús dels vestidors durant els entrenaments que queda restringit a la competició. Serà l’equip Sènior del Club d’Handbol el primer en estrenar-los en el proper encontre que disputin al pavelló.

A banda dels vestidors, s’ha realitzat la ignifugació de tota l’estructura de l’equipament i la separació d’instal·lacions unides fins ara al  Complex. La inversió final de l’actuació ha estat de 357.567,10 €, dels quals Diputació ha finançat 187.230,50 € i la resta els ha aportat l’Ajuntament.

Arranjament filtracions coberta

D’altra banda, ja s’han adjudicat les obres per arranjar les filtracions de la coberta de l’equipament per un import de 12.015,30€. Està previst que durant el mes de desembre s’executin els treballs consistents en l’eliminació de les filtracions, el sanejat de claraboies, la neteja de canals i la inspecció de tota la coberta. La intervenció inclou també la instal·lació de tres línies de vida fixes per poder dur a terme treballs en alçada.

Darrera actualització: 01.12.2020 | 15:48

Imatges

VESTIDORS PAVELLÓ VESTIDORS PAVELLÓ VESTIDORS PAVELLÓ