Enquesta sobre el grau de satisfacció amb el Complex Esportiu

Dissabte, 9 d'abril de 2022 a les 08:00

Sant Esteve Sesrovires participa un any més en l’estudi de la Diputació de Barcelona que analitza els serveis esportius de 58 municipis de la província. Enguany, els abonats i abonades del Complex Esportiu Municipal han rebut una enquesta per correu electrònic on se’ls pregunta la seva opinió sobre el serveis que presta l’equipament. El termini per respondre finalitza el 15 de maig.

 L’enquesta vol mesurar el grau de satisfacció i les expectatives de les persones usuàries. Per aquest motiu, es demana que es puntuïn de l’1 al 10 aspectes com la neteja, l’atenció al client, les activitats, el monitoratge i el preu. Així mateix també se sol·licita posar nota al grau de satisfacció general respecte al Complex Esportiu.

A més d’aquest formulari, paral·lelament l’estudi  està recopilant dades estadístiques de 50 indicadors sobre aspectes com els esdeveniments esportius, instal·lacions i espais, nombre d’usuaris i recursos econòmics, entre altres aspectes.

L’estudi rep el nom de  Cercle Intermunicipal d’Esports  i es configura com un mètode de treball que té la finalitat de mesurar, comparar i avaluar resultats, mitjançant uns indicadors comuns i impulsar la millora dels serveis.

 Les respostes són recollides de forma centralitzada pel Serveis d’Esports de la Diputació de Barcelona, i posteriorment, amb totes les dades, s’elaborarà una comparativa en relació a les mitjanes dels altres 58 municipis participants.

 

Darrera actualització: 08.04.2022 | 13:39