Entrades gratuïtes per veure De veu en veu, peça escènica sobre diversitat sexual i de gènere

Dimarts, 5 d'octubre de 2021 a les 08:00

El pati de les Escolles Velles acull aquest divendres a les 19 hores ‘De veu en veu’, una peça escènica sobre la diversitat sexual i de gènere.  És una performance que combina elements visuals, espacials i musicals. L’entrada a l’espectacle és gratuïta, però cal confirmar l’assistència a l’Instagram de la sala Jove (@salajoveses) o al whatsapp 607 76 54 07.

De veu en veu és una obra interpretada pel duet Les Mireies, grup que està format per les artistes Mireia Chalamanch i Mirea Zantop.  Les Mireies impulsen projectes artístics i socials sobre temàtiques que se solen silenciar col·lectivament. Des del 2013 han portat a terme més de 80 accions artístiques a l’espai públic.

De veu en veu és una peça artística de curta durada (30 minuts) que neix de la necessitat de mostrar i compartir algunes de les més de 3.500 veus que Les Mireies han recollit fent les performances Donar veu i Desig per(z)ones en els darrers 5 anys. De veu en veu es presenta com una invitació a l’escolta, la reflexió i la presa de consciència de la diferents experiències sobre la violència masclista, la desigualtat i la diversitat sexual i de gènere.

Darrera actualització: 05.10.2021 | 18:57