Èxit de la jornada per impulsar l’activitat turística i cultural del nostre entorn

Divendres, 8 d'octubre de 2021 a les 12:00

Fins a 36 empreses i entitats de l’àmbit del turisme i de la cultura, establertes a Sant Esteve i a poblacions veïnes, van participar dimecres en una trobada per impulsar activitats i cercar sinergies. La jornada estava organitzada per l’Àrea de Promoció Econòmica de l’Ajuntament, amb la col·laboració de l’Hotel Barcelona Golf, que va acollir l’esdeveniment. 

L’objectiu de la trobada era donar a conèixer i posar en comú l’oferta actual d’activitats, productes i serveis que s’ofereixen, i alhora crear sinergies que puguin esdevenir projectes de col·laboració. La quarantena d’actius participants van poder compartir experiències i obrir-se a generar noves oportunitats de negoci.

A més d’empreses i entitats, la reunió kick off va comptar amb la participació de representants polítics i tècnics dels ajuntaments d’Abrera, Martorell, Masquefa i Sant Esteve. La delegació sesrovirenca va estar encapçalada per l’alcalde, Enric Carbonell, acompanyat pels tinents d’alcalde, Joan Galceran, Roser Brosed i Antonio González. Tothom va coincidir a destacar la importància de posar en valor el potencial existent a la comarca i van definir la trobada com una oportunitat de fer créixer el territori i crear vincles.

La bona acollida de la iniciativa per part de tots els assistents obre les portes a noves convocatòries.

Darrera actualització: 08.10.2021 | 15:25