Formació gratuïta en competències digitals relacionades amb el sector de l’alimentació

Divendres, 12 de novembre de 2021 a les 08:00

En el marc del programa Tecnoalimentària Baix Llobregat en el què participa l’Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires, s’impulsen tres cursos gratuïts relacionats amb el sector de l’alimentació. Es tracta de formacions informàtiques en competències digitals adreçades a persones que vulguin treballar a la cadena de valor de l’alimentació (fabricació, distribució, cuina, etc).

Es tracta de tres cursos de 25 hores cadascun que s’impartiran de manera presencial entre els mesos de novembre i desembre, en horari de matí:

  • Administratius/ves – Sant Andreu de la Barca - 18, 19, 25, 26 novembre i 2 desembre. 9.15 ‐14.15 hores

Cerca, anàlisi i gestió d’informació amb mitjans digitals
Comunicació i col·laboració a través de mitjans digitals
Autonomia en la utilització de dispositius per a la signatura digital i resolució de problemes

  • Auxiliars de producció i operaris/àries en cadenes productives – Sant Andreu de la Barca - 3, 9, 10, 16 i 17 de desembre. 9.15 ‐14.15 hores

Comunicació i col·laboració a través de mitjans digitals.
Autonomia en dispositius digitals com a centres de recepció de instruccions i eines per informar de les tasques realitzades.

  • Auxiliars de cuina – Olesa de Montserrat - 15, 17, 22, 24 i 29 de novembre. 9.15 ‐14.15 hores

Autonomia en mitjans digitals per atendre al client que fa un comanda presencialment, a domicili o comunicar incidències al seu responsable.
Autonomia en aplicacions per a la gestió de l’inventari de les primeres matèries necessàries per a l’elaboració dels menús

La formació s’adreça a persones aturades, però també a persones en situació d’ocupació en llocs de treball que estan en procés de transformació, o bé en àmbits d’activitat econòmica altament afectats per la Covid-19.

Es pot consultar tota la informació sobre els cursos a https://drive.google.com/file/d/1o5vqcSr_D5v4aQ_C_Qdhg72QSR1YCLUE/view

Les persones interessades en alguna d’aquestes formacions pot inscriure’s mitjançant formulari web.

El programa Tecnoalimentària està impulsat pels municipis de Sant Andreu de la Barca, Abrera, Olesa de Montserrat, Collbató, Esparreguera i Sant Esteve, amb el suport de la Diputació. Té com a objectiu fomentar la recuperació de la comarca en el sector agroalimentari amb l’ajuda de la digitalització del sector empresarial.

 

Darrera actualització: 11.11.2021 | 13:16