Jornada de networking per a persones empresàries

Dimecres, 17 de novembre de 2021 a les 18:00

Els vuit ajuntaments del Baix Llobregat Nord organitzen, el 22 de novembre, una sessió de networking d’emprenedoria a Martorell, dins del programa supramunicipal Fem Xarxa, Fem Empresa. La inscripció és gratuïta i es pot fer en aquest enllaç.

L’objectiu de la jornada és l’intercanvi d’experiències i novetats entre emprenedors, per tal de fomentar noves oportunitats de negoci.

La jornada comptarà amb la ponència de Mònica Mendoza, conferenciant internacional i especialista en temes d’estratègia comercial, intel·ligència emocional i vendes. Mendoza també serà l’encarregada de dinamitzar la sessió de networking.

L’acte finalitzarà amb el lliurament dels Premis Relleu de Negocis, un programa de Fem Xarxa, Fem Empresa per reconèixer i premiar la iniciativa emprenedora.

La sessió es desenvoluparà el 22 de novembre de 2021, de 10.00 a 13.30 hores, al  Centre de Promoció Econòmica Molí Vell de Martorell.  Hi haurà aparcament gratuït. Les inscripcions s’han de fer per via telemàtica en aquest enllaç.

Darrera actualització: 17.11.2021 | 10:48