La banda sesrovirenca Alricokoco celebra 10 anys amb una jornada festiva i musical

Dijous, 5 de maig de 2022 a les 20:00

El grup musical sesrovirenc Alricokoco fa 10 anys. La banda ha volgut celebrar una dècada sobre els escenaris amb una diada d’activitats el 7 de maig que inclou actuacions de grups convidats, activitats infantils i artesania. La jornada tancarà amb el concert del mateix Alricokoco.

Els orígens d’Alricokoco es troben en Flamencool i Señor Pez, dues formacions que feien versions pròpies. Amb la dissolució d’aquest dos grups,  va sorgir la idea de crear un nou projecte: una banda de versions i de festa major, amb tots els ritmes que això comporta, com ara el domini de la rumba, l’ska, el reggae, el rock...  La idea original va anar agafant forma i creixent i actualment la banda està formada per nou músics.

Rubén Liria, un dels membres de la formació, assegura que “volíem fer una bona celebració després d’un camí tan llarg i de dos anys on hem estat molt tancats i en què tots hem patit molt”.  “Volem fer-lo en gran” –afirma el músic sesrovirenc- “amb una jornada festiva i musical, perquè la música és el que ens agrada”.

L’artista sesrovirenc afegeix que “celebrem el 10è aniversari d’Alricokoco i celebrem la vida, perquè venim d’un camí molt fosc i necessitem la llum” en al·lusió a l’impacte de la covid en el món de la música i de la societat en general.

La jornada festiva tindrà lloc el dissabte 7 de maig, davant l’aparcament del Casino. S’han programat les següents activitats:

11.30 Espectacle Infantil: amb els Pirates Pedorreta i Bocachancla

12.30 concert amb Kosmik (Reggae)

14.30 concert amb Profetes de la Pluja (Folk-Rock)

16.30 Open Mic, porteu els vostres instruments i toqueu el que us vingui de gust

19.30 concert ConDeskaro

22.30 concert Alricokoco

També hi haurà un mercat d’artesania durant tot el dia

Darrera actualització: 06.05.2022 | 11:59