La Coral Sant Esteve celebra el seu primer concert amb públic des de l’inici de la pandèmia

Dimecres, 23 de juny de 2021 a les 10:30

La Coral Sant Esteve torna de nou als escenaris. Després de més d’un any i mig sense poder fer-lo a causa de la pandèmia, l’entitat musical oferirà un concert a l’Església, diumenge a les 19.00 hores. Al Nadal només va poder fer un concert online. En aquesta ocasió cantaran cançons de diferents països i temes del seu repertori polifònic. Les entrades es poden comprar anticipadament.

El concert de diumenge serà molt especial per a l’entitat, ja que és la primera actuació amb públic que fan des de l’esclat de la pandèmia. Per aquest motiu, la Coral ha preparat un programa singular per a l’ocasió.

El repertori consistirà en una quinzena de peces populars folklòriques de diferents països d’Europa i del món i, a més, estaran cantades en la llengua d’aquest països. És a dir, que no només interpretaran cançons d’Alemanya, Islàndia o Polònia sinó que també cantaran en alemany,  islandès i polonès, entre d’altres llengües.

Entre cançó i cançó, la coral que dirigeix Eduard Vila i Perarnau intercalarà temes de polifonia que formen part del seu repertori habitual.

Els cantants i cantants de l’entitat estaran acompanyats al piano pel prestigiós músic Lorién Santana, que ja ha actuat moltes vegades amb la Coral Sant Esteve. Santana també és un persona reconeguda per la seva faceta de organista professional

Les entrades (8 euros) es poden adquirir de forma anticipada a la botiga Nova Natura (carrer Sant Joan 14 de Sant Esteve Sesrovires) o Hiperfauna (carrer Pep Ventura 18 de Martorell).  El concert complirà amb les normes establertes pel PROCICAT i per això, entre altres mesures, l’aforament estarà limitat.

Darrera actualització: 23.06.2021 | 10:44