La jornada ‘Roureda Posa’t Guapa’ amb el color com a protagonista

Divendres, 20 de maig de 2022 a les 17:00

L’Escola La Roureda celebra aquest diumenge la 4a edició del ‘Roureda Posa’t Guapa’, una jornada participativa de la comunitat educativa amb accions de millora del centre. En aquesta edició el color serà el protagonista amb accions de pintura en diferents espais.

'Roureda Posa't Guapa' torna després de dos anys sense fer-se a causa de la pandèmia. L’AFA de La Roureda ha organitzat una jornada que combina activitats de millora dels espais amb accions més lúdiques. En destaca la realització d’un mural a l’exterior de l’edifici nou, obra de l’Aitor Larrea i pintat per l’alumnat de sisè, i que han començat ja a pintar A través d’un roure que simbolitza l’escola se’n desprenen fulles i fruits, que representen els infants en el seu pas per l’escola. La pintura es realitza sobre una estructura de fusta que han instal·lat els Serveis Exteriors municipals.

Diumenge està previst finalitzar el mural i pintar alguns espais i elements de senyalització. L'objectiu és l’espaï del pati guanyi en colors i sigui més atractiu per als infants.  Es repintaran pissarres exteriors, els límits de les escales exteriors per evitar caigudes, baranes i la porta de la caseta. També s'hidratarà la fusta de la tanca i les taules de picnic.

La jornada es tancarà amb un dinar de germanor que aplegarà un centenar de persones. Fer comunitat és un dels aspectes que caracteritza aquesta proposta juntament amb la millora dels espais del centre.

Darrera actualització: 20.05.2022 | 09:27