La Koeman Cup es disputarà al Club de Golf de Sant Esteve Sesrovires

Dimarts, 29 de juny de 2021 a les 15:00

El Club de Golf Barcelona, que té la seu a Sant Esteve Sesrovires, acollirà els dies 8 i 9 de juliol la Koeman Cup Benéfica de Golf. Ronald Koeman, l’entrenador del FC Barcelona, és l’organitzador d’aquest torneig solidari. La recaptació de l’esdeveniment esportiu es destinarà a l’hospital Sant Joan de Déu de Barcelona.

El tècnic del FB Barcelona és un apassionat del golf.  La seva afició per aquest esport va començar en els temps que l’holandès formava part del Dream Team de Johan Cruyff.  En l’actualitat Koeman és un handicap 11. Just fa uns dies la premsa esportiva  informava del partit  que Koeman i Pep Guardiola van disputar al Club de Golf Vallromanes amb els seus fills.

La Koeman Cup Benéfica  es disputarà al Club de Golf Barcelona, entitat de la qual Koeman és soci.  És la primera edició d’aquest torneig que té el patrocini de l’empresa Sportium i que comptarà amb la participació de  jugadors, exjugadors i directius del Barça.

Campionats del Club de Golf Barcelona
Aquest no és l’únic torneig del Club de Golf Barcelona.  L’entitat acull en les seves instal·lacions nombroses competicions, com ara el Green Monday, l’Absolut del Club, el Matchgolf Cup 2021, o l’Open Golf Barcelona,  entre d’altres.

Darrera actualització: 29.06.2021 | 14:51