La presentació del llibre ‘La maleta. Contes no misògins’ obre els actes commemoratius del 25N

Dimarts, 16 de novembre de 2021 a les 14:00

La programació de l’Ajuntament amb motiu del Dia Internacional contra la violència masclista comença demà, 17 de novembre, amb la presentació del llibre La maleta. Contes no misògins, de Margarida Camprubí. L’acte té lloc a la Biblioteca Municipal Joan Pomar i Solà, a les 18.30h.  

El llibre La maleta. Contes no misògins està organitzat com un cicle contístic format per cinc microrelats i catorze contes. La misogínia és l’aversió a les dones, i el misogin aquell qui les odia. El recull vol explicar la violència de gènere a partir de la construcció del món des d’una perspectiva patriarcal i misògina que provoca una forta pressió social en els diferents estadis evolutius d’una dona: infància, adolescència i maduresa. En relació amb la temàtica tractada, l’obra també inclou un conjunt de cites de dones de diferents camps professionals. 

Margarida Camprubí Vendrell (Gavà, 1957) és psicòloga i llicenciada en arts dramàtiques. Ha rebut el primer premi ‘El pot petit’ per “La malura dels cirers” i el primer premi del concurs d’arts Gavàmón pel poema “Drets”.

Darrera actualització: 16.11.2021 | 13:11