L’Ajuntament busca cobrir dos llocs de treball de paleta i de conserge

Dimecres, 27 de gener de 2021 a les 13:00

Els Serveis Exteriors Municipals han d’incorporar, per necessitats del servei, un conserge per a un centre educatiu i un operari de manteniment-paleta. En ambdós casos, s’ofereix un contracte d’obra i serveis de 6 mesos, jornada laboral de 37,5 hores i incorporació immediata.

Pel lloc d’operari de manteniment-paleta es demanen coneixements en conservació i manteniment d'edificis, també en obres, vials, productes i materials. Ha de desenvolupar tasques de paleta, donar suport en treballs de manteniment i en les activitats pròpies de la Brigada, així com realitzar treballs assignats en cas d'emergència o catàstrofes naturals.

Les persones interessades en cobrir el lloc de conserge d’escola han de tenir coneixements en conservació i manteniment d’edificis. Les funcions que es desenvolupa en aquest lloc de treball estan relacionades amb la cura i el manteniment de les dependències assignades.

INSCRIPCIÓ A LES OFERTES

Les ofertes es poden consultar a la plataforma d’ocupació XALOC. És requisit imprescindible per apuntar-se a aquestes ofertes estar inscrit prèviament a la Borsa Local d’Ocupació. Per inscriure’s a la Borsa, cal trucar al 937713017 i sol·licitar cita prèvia.

Les persones que ja estan donades d’altes a la Borsa, poden apuntar-se directament a l’oferta des de la pàgina web de XALOC.

ACCÈS A L’OFERTA DE PALETA

ACCÈS A L’OFERTA DE CONSERGE

   

Darrera actualització: 27.01.2021 | 14:14