L’Ajuntament de Sant Esteve activa un llibre de condol virtual

Dissabte, 11 d'abril de 2020 a les 16:35

L'Ajuntament posa a disposició de la ciutadania un espai web per tal que tothom qui ho desitgi pugui deixar un missatge de condol per les persones que ens han deixat en les darreres setmanes. En aquest llibre de condol virtual també es publica la relació de les persones empadronades que han mort des de la declaració d’estat d’alarma el passat 14 de març, independentment de la causa de la defunció.

Amb la declaració de l’estat d’alarma el govern central va decretar la prohibició de vetlles i celebracions de culte civil o religiós als morts i la limitació a tres familiars la participació als enterraments o incineració de les víctimes. Aquesta situació pot afegir més dolor a les famílies que en aquests moments no poden estar acompanyades. L’objectiu d’aquest llibre és poder traslladar-los acompanyament i condol aprofitant els recursos tecnològics.

En l’apartat de necrològiques es publiquen les defuncions que facilita l’empresa de serveis funeraris, i prèvia autorització de les famílies. Hi consten totes les persones empadronades al municipi, i per tant, també residents de Can Serra que per qüestions administratives estan empadronades a Sant Esteve. La relació s’anirà actualitzant periòdicament

ACCÈS AL LLIBRE DE CONDOL

Darrera actualització: 11.04.2020 | 16:43