L’entrenador del Club Judo Sesrovires aconsegueix cinc medalles a Màlaga

Dissabte, 30 d'octubre de 2021 a les 17:00

Adalberto Ángeles és l’entrenador del Club Judo Sesrovires i també el coach dels esportistes de la selecció dominicana que viuen a Espanya. Al campionat Màlaga European Open, celebrat el passat cap de setmana, els set judokes que hi va portar van aconseguir dues medalles de plata, dues de bronze i una d'or.

Robert Florentino va aconseguir la medalla d’or al derrotar el suïs Daniel Eich en la categoria de -100kg. Yamilka Silvestre (-78kg)  i Moira Morillo (+78) van guanyar les dues de plata. Ana Smerlin Rosa (-57kg) i Medickson del Orbe (-90kg) també van marxar del torneig amb recompensa, amb una medalla de bronze tots dos.

Al torneig que es va disputar a la ciutat de Màlaga hi van participar els millors equips de Judo del món, i la selecció de la República Dominicana va quedar en quarta posició, d’un total de trenta-tres seleccions. Una potència com França en el món d’aquesta art marcial va ser qui es va endur més medalles, un total de deu, seguida per Itàlia, amb sis, i Països Baixos, que va obtenir menys medalles que la selecció dominicana però una més d’or.

El tècnic de Sant Esteve Sesrovires viatja regularment a Castelldefels i València per preparar els esportistes per a les diferents cites internacionals. La pròxima competició dels atletes d’Adalberto Ángeles serà el Campionat d’Espanya. A més, comença el cicle olímpic, i Ángeles i els seus judokes tindran l’objectiu d’aconseguir els punts necessaris i classificar pels Jocs Olímpics de París 2024.

Darrera actualització: 02.11.2021 | 09:14