L’exhibició 'Best Memories' repassarà els 25 anys d’història del taekwondo sesrovirenc

Diumenge, 22 de maig de 2022 a les 08:00

El teatre La Passió d’Olesa de Montserrat acollirà l’11 de juny l’exhibició de l’Escola Taekwondo Sesrovires. Enguany porta el nom de Best Memories i farà un recorregut pels 25 anys del taekwondo sesrovirenc. Paral·lelament, l’entitat està preparant varies competicions i un campus d’estiu renovat i molt centrat en la vessant esportiva.

Les entrades per a l’exhibició es poden adquirir al preu de 5 euros de forma anticipada en les oficines de l’Escola Taekwondo Sesrovires, al carrer Lluís Companys 5.  Després de dos anys sense poder-se celebrar per culpa de la covid, enguany l’entitat recupera aquest festival de fi de curs que sempre compta amb centenars d’espectadors.

Campus
Pel que fa al campus de taekwondo de l’Estevestiu, aquest any s’introduiran vàries millores. La renovació implicarà centrar-se més en l’aspecte esportiu, tot i que també es faran sortides com ara a Port Aventura o al Water World Parc. El formulari de la inscripció es pot trobar en aquest enllaç o directament en l’Escola de Taekwondo.

Competicions
Pel que fa a les competicions, els resultats continuen acompanyant. A l’abril, en l’Open de la Ceràmica (Alcora – Comunitat Valenciana), es va obtenir en la modalitat de pumses el tercer lloc en la categoria infantil i la primera plaça en adults i general per equips. En la modalitat de combat, els resultats van ser 1 or, 2 plates i 3 bronzes.

A diferència del pumse, que durant la pandèmia les competicions es van mantenir via online, en combat es va produir una interrupció. El taekwondo sesrovirenc ha iniciat de nou aquest projecte, que coincideix amb el fet que més d’un competidor ha canviat de categoria a causa de l’edat. Altra de les dificultats és que molts dels competidors locals participen alhora en les proves de pumse i combat. “Nosaltres tenim molts esportistes que fan les dues coses i de vegades és difícil dividir-se al 50%”, reconeix el mestre Alberto Bonilla.

Fira Primavera
A la recent Fira de la Primavera, els competidors sesrovirencs van mostrar al llarg de més de dues hores com és el seu entrenament i la qualitat que els ha portat a ser un club de referència en aquest esport.

De fet, la veu de l’Escola Taekwondo Sesrovires és escoltada fins i tot a nivell internacional. Al març , el canal Kumgang Sport d’Equador va convidar l’entitat a una conferencia online per parlar de la importància de la família en el taekwondo.

Imatge de l'entrevista

Darrera actualització: 20.05.2022 | 12:24