L’handbol tanca la primera volta amb una victòria

Dimecres, 3 de febrer de 2021 a les 20:30

El primer equip del Club Handbol Sant Esteve va guanyar diumenge al Pobleu Nou per 33 a 34. Després de molt de temps, l’entrenador va poder disposar d’una plantilla més àmplia que va permetre les rotacions a la banqueta. D’aquesta forma, el SANES tanca amb una victòria la primera volta de la temporada i encara amb confiança el matx que jugarà amb La Salle Montcada aquest cap de setmana.

Les lesions, la pandèmia i motius laborals havien minvat la potencialitat de l’equip.  Oliver Roy, tècnic de l’equip, reconeix que “hem patit per poder entrenar i jugar en condicions”.

Diumenge, la situació va canviar. Amb una plantilla reforçada, els sesrovirencs es van imposar a Barcelona a un Poble Nou que es troba 6 posicions per sobre del Sant Esteve en la taula del Grup D de Primera Estatal.

Els màxims golejadors del Sant Esteve van ser Ruben Ridao (12 gols), Dídac Duran (7) i Jacob Gracia (11).

L’entrenador sesrovirenc assegura que és un equip que encara pot millorar molt però que “necessitem condicions estables d’entrenament” per poder desenvolupar tot el seu potencial. 

Diumenge comença la segona volta. El SANES s’enfrontarà amb el La Salle Montcada, un competidor directe que es troba a només un punt de distància dels sesrovirencs en la classificació.

 

Darrera actualització: 03.02.2021 | 20:30