Matrícula gratuïta al Complex Esportiu del 3 al 16 de maig

Dissabte, 1 de maig de 2021 a les 08:00

El Complex Esportiu ofereix matricula gratuïta a les persones que s’abonin a l’equipament. Aquesta promoció es vàlida només entre 3 i el 16 de maig. El Complex compta amb piscina coberta, un gimnàs amb màquines de fitness d’última generació i una amplia gamma d’activitats dirigides, tant físiques com aquàtiques.

La promoció exprés estarà en vigor només durant dues setmanes. L’oferta comença el 3 de maig i finalitza el proper 16 de maig. L’abonament implica un període mínim de permanència de tres mesos. Si l’usuari es dona de baixa abans d’aquest termini haurà d’abonar la matricula estipulada.

El Complex Esportiu és un equipament esportiu municipal amb piscina coberta de 25 metres, jacuzzi i hidromassatge. Compta amb sala de cardio i de fitness. Periòdicament es renoven i s’incorporen noves eines d’entrenament, com la màquina Òmnina, que permet el treball multifuncional. També ofereix activitats dirigides, com classes de natació, zumba,  power pump, ioga o cicle indoor, entre moltes altres. L’equipament també té dues pistes de pàdel.

Més informació sobre la promoció a la recepció del Complex Esportiu o al telèfon 93 775 96 50

cartell

Darrera actualització: 30.04.2021 | 14:55