Matrícula gratuïta i mascareta de regal al Complex Esportiu

Divendres, 27 de novembre de 2020 a les 08:00

El Complex Esportiu Municipal engega l’1 de desembre una nova promoció. Els nous abonats tindran matrícula gratuïta i rebran una mascareta de regal. A més l’equipament municipal continua millorant amb la instal·lació d’una nova màquina funcional i la creació d'una sala d’estiraments.

Promoció
La promoció del Complex Esportiu és vàlida des de l’1 de desembre de 2020 fins al 31de gener del 2021.  La matrícula gratuïta facilita que les persones es puguin abonar a l’equipament i recuperar l’activitat física i un estil de vida saludable. El Complex compta amb piscina coberta i d’estiu, un ampli gimnàs amb màquines de fitness i de treball cardiovascular, i sales polivalents. A més les persones abonades també poden triar entre l’ampli ventall d’activitats en obert.

Nova màquina, nou espai
Tot i que el Complex Esportiu s’ha vist obligat a tancar per les autoritats sanitàries, el seu personal ha continuant treballant per millorar les instal·lacions. Aquesta mateixa setmana s’ha instal·lat una nova màquina de fitness. Es tracta d’un aparell molt versàtil que permet un treball més dinàmic, polivalent i col·lectiu, ja que es podran realitzar sessions exprés en grup.

A més, s’ha remodelat un altre dels espais i s'ha creat una sala d’estiraments.

El Complex Esportiu va tornar a obrir dilluns i compleix amb totes les mesures de seguretat, distància social i control d’accessos a què obliga la normativa.

Darrera actualització: 27.11.2020 | 09:51