Més espais d’ús lliure per a la pràctica de l’esport

Divendres, 30 d'abril de 2021 a les 16:00

L’Àrea d’Esports augmenta el nombre d’espais d’ús lliure. El passat cap de setmana ja es va obrir al públic en general la Pista Coberta Francesc Castellet i aquest cap de setmana també es destinarà a l’ús lliure les pistes de vòlei platja i workout.

Des de fa unes setmanes, les pistes de vòlei platja i workout ja estaven obertes entre setmana per al públic en general. A partir de demà, també estaran disponibles per a l’ús lliure els dissabtes i els diumenges.

Amb aquests mesures l’Àrea d’Esports vol oferir un espai d’ús lliure a qualsevol persona que vulgui fer esport. Fins ara aquests espais només el podien fer servir els clubs entre setmana i per a entrenaments.

Els horaris dels tres espais són de 17.00 a 21.00 hores de dilluns a divendres i de 9.00 a 21.00 hores els caps de setmana.

Qualsevol persona podrà fer un ús lliure de les instal·lacions dintre d’aquests horaris i sempre i quant no hi hagi un entrenament programat per part dels clubs, com els dissabtes al matí perquè hi ha classes de patinatge o aquest dissabte a la tarda, perquè l’Escola Taekwondo Sesrovires l’ha reservat per a una activitat.

Per tal de complir amb les directrius del Departament de Salut de la Generalitat serà un espai supervisat.

Darrera actualització: 30.04.2021 | 14:51