Oberta la convocatòria d’un pla d’ocupació d’operari de manteniment-paleta

Dimarts, 21 de setembre de 2021 a les 20:00

L’Ajuntament convoca un nou pla d’ocupació per cobrir un lloc d’operari de manteniment-paleta. Poden optar-hi les persones aturades i inscrites al SOC i a la Borsa de Treball Local. El termini per presentar la sol·licitud finalitza dilluns 27 de setembre.

Cal tenir coneixements en conservació i manteniment d'edificis, també en obres, vials, productes i materials. Les funcions a desenvolupar són tasques de paleta, suport en treballs de manteniment i en les activitats pròpies de la Brigada Municipal, així com realitzar treballs assignats en cas d'emergència.

La convocatòria s’adreça a persones en situació d’atur, inscrites al SOC i a la Borsa de Treball Local. S’ofereix un contracte laboral a temps complert, d’obra i servei, amb una durada de 3 mesos. Incorporació a partir de l’1 d’octubre i fins al 31 de desembre..

La presentació de sol·licituds cal fer-la preferentment per via telemàtica a través de la Seu Electrònica o de forma presencial al Registre de l’Ajuntament, demanant cita prèvia. Cal emplenar el tràmit d’instància i adjuntar-hi la següent documentació: currículum i vida laboral actualitzats i fotocòpia del document DARDO (full de demanda d’ocupació).

Aquesta convocatòria forma part del Pla de reactivació de l’ocupació per a l’any 2021, en el marc del Catàleg de la Xarxa de Governs Locals de l’any 2020 de la Diputació de Barcelona.

Consulta l’oferta a la plataforma XALOC: https://xaloc.diba.cat/ofertes-de-feina/314260?destination=/ofertes-de-feina

 

 

Darrera actualització: 21.09.2021 | 19:11