Pintura, música i cinema a la Biblioteca Municipal

Dilluns, 23 de maig de 2022 a les 13:00

La Biblioteca Municipal acull aquest dimecres el taller de pintura i vi de l’artista sesrovirenca Marta Arañó.  Per al mes de juny, ha programat un taller de gravat per a infants i un concert en acústic amb els musics locals Carol Guiral i Pau Sastre. A més, l’equipament continua oferint les activitats permanents d’escriptura creativa, conversa en anglès, cinema i club de lectura.

L’artista local Marta Arañó mostrarà dimecres, 25 de maig, a la Biblioteca Municipal la seva particular tècnica de pictòrica de pintar amb vi. El taller està adreçat al públic adult i s’impartirà a les 18.00 hores.

Al juny, la pintura també tindrà el seu espai propi a la biblioteca. Però en aquest cas per a nens i nenes majos de sis anys. El taller punxa, entinta i estampa permetrà als infants experimentar amb la tècnica del gravat. El seminari s’impartirà el 8 de juny, a les 18.00 hores.

Tant  per a l’activitat de tinta i vi com la del taller de gravat és necessari la inscripció prèvia (telèfon: 937 713 328; correu electrònic: b.st.esteves.jps@diba.cat)

Música
La música de Carol Guiral i Pau Sastre (Acoustic Cuts) sonarà en a biblioteca el proper 15 de juny, a les 19.00 hores. Serà un concert a dos veus amb l’acompanyament d’una guitarra acústica. Els artistes oferiran una repertori basat en cançons de tota la vida des dels anys 60 fins a l’actualitat.

Cinema i altres activitats permanents
Pel que a  les activitats permanents, el proper mes el cineclub estarà dedicat a la temàtica LGTBI+ (16 de juny, 17 hores). També tindran lloc les habituals sessions mensuals del taller d’escriptura creativa, del grup de conversa en anglès i del club de lectura.

Darrera actualització: 24.05.2022 | 08:55