Protecció Civil reparteix a domicili el menjar del Banc d’Aliments

Dimarts, 24 de març de 2020 a les 17:00

Amb l'objectiu d'evitar concentracions de persones i desplaçaments d’acord amb les actuals restriccions, el Banc d’Aliments, l’Àrea de Benestar Social i Protecció Civil s’han coordinat per fer aquest matí el repartiment periòdic a les 32 famílies usuàries del servei.

Els voluntaris i voluntàries del Banc d’Aliments van preparar ahir els lots de productes de primera necessitat. Atès que el magatzem compta amb un espai limitat, els aliments s’han organitzat a l’interior de l’església parroquial. A primera hora del matí, el voluntariat d’ADF-Protecicó Civil, equipat amb les mesures de protecció necessàries, els ha portat als diversos domicilis.

A més dels productes habituals, en aquesta ocasió s’ha incorporat menjar fresc provinent de les càmeres frigorífiques de les escoles del municipi, que van donar aquest productes per repartir-los tant al Banc d’Aliments com a la residència Can Serra, evitant-ne el malbaratament.

Des de l’inici de la crisi del coronavirus, el nombre de famílies que es troben en situació de vulnerabilitat s’ha incrementat en dues, fins arribar a les 32 actuals.

Darrera actualització: 24.03.2020 | 18:26