Reactivat el punt d’informació per als estudiants de l’institut

Dijous, 26 de novembre de 2020 a les 12:00

El  Punt d’Informació i Dinamització als Centres d’Educació Secundària (PIDCES) ha reprès avui les seves activitats amb l’alumnat de l’Institut Montserrat Colomer. En aquesta ocasió les dues persones dinamitzadors s’han apropat fins a les portes del centre per informar sobre el Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència vers les Dones. Enguany, les accions del PIDCES s’adaptaran a la situació generada per la pandèmia.

El PIDCES és un servei de la regidora de Joventut adreçat als joves de l’institut sobre els temes que susciten interès a aquesta edat, com ara l’ensenyament, la feina, la salut o l’habitatge, entre altres qüestions.

La pandèmia condiciona les accions que es podran portar a terme aquest any. Per això les activitats tindran enguany un format diferent.  Actualment el PIDCES està treballant en un catàleg de propostes que presentarà als responsables de l’institut per veure com es poden concretar. Algunes d’aquestes idees són les de realitzar videoconferències o bé dinàmiques dissenyades pels dinamitzadors juvenils però desenvolupades pel l’equip docent.

També es vol distribuir l’enquesta del Pla de Joventut a les classes de tutories perquè les i els estudiants puguin opinar sobre les necessitats del jovent.

D’altra banda, el PIDCES té la intenció de reunir-se amb el projecte Cabalbaix per concretar accions per sensibilitzar sobre les drogodependències i prevenir les conductes de risc.

Darrera actualització: 26.11.2020 | 12:44