Sant Esteve acull d'un dels congressos d'enoturisme més importants del món

Divendres, 1 d'abril de 2016 a les 13:14

Sant Esteve acollirà els dies 5 i 6 d’abril la vuitena edició de la International Wine Tourism Conference (IWINETC), uns dels congressos anuals més importants d’enoturisme a escala mundial. Els organitzadors han escollit l’Hotel Barcelona Golf de Sant Esteve per celebrar aquest esdeveniment que s’emmarca en el conjunt d’accions vinculades a l’Any de la Gastronomia i l’Enoturisme 2016. Està previst que assisteixen a l’acte de recepció del congrés, l’alcaldessa de Sant Esteve, Maria del Carme Rallo, i el primer tinent d’alcalde i regidor de Promoció Econòmica, Enric Carbonell.

L’objectiu d’aquest congrés és conèixer els professionals del vi i el turisme, intercanviar idees amb altres professionals d’aquests dos sectors per establir noves relacions comercials i conèixer les últimes innovacions.
Seran dos dies amb més de 30 xerrades, presentacions, taules rodones i tallers, i amb l’assistència de desenes de professionals del vi i el turisme gastronòmic de diversos països. A més, el 7 d’abril tindrà lloc un workshop amb operadors turístics especialitzats en aquest sector, on el Consorci de turisme del Baix Llobregat estarà present per comercialitzar el conjunt de l’oferta turística de la comarca.

En anys anteriors, el congrés s’ha celebrat en altres destinacions europees com Reims (França) al 2015; Tbilisi (Geòrgia) al 2014; Zagreb (Croàcia) al 2013; o Perugi (Itàlia) al 2012. L’edició d’enguany compta amb el suport de l’Agència Catalana de Turisme i la Diputació de Barcelona.

Més informació sobre l’esdeveniment al web http://www.iwinetc.com.

Darrera actualització: 01.04.2016 | 13:57