Segona entrega de l’Hora del Conte a la Biblioteca Municipal

Diumenge, 14 de novembre de 2021 a les 12:00

La Biblioteca Municipal Joan Pomar i Solà acollirà el proper divendres 19 de novembre a les 18h l’Hora del Conte anomenada “Contes que fan bullir el calder de la iaia Maria”, pensada per a nens i nenes a partir dels quatre anys. És una sessió gratuïta i cal fer reserva prèvia.

La narradora Eva Gónzalez Asensio serà l’encarregada de transportar als infants a l’estança de la iaia Maria, on hi feia l’escudella amb el seu calder, a la vora del foc, mentre a fora hi queia la neu a poc a poc. Ara, però, la Marieta, una pagesa dolça i divertida, farà que el calder torni a bullir explicant un recull de rondalles de cultura popular.

Eva González Asensio es defineix a les seves xarxes com a “actriu” i “pallassa”, aconseguint amb la gestualitat i la interpretació involucrar als menuts oients en els contes que explica. I tot mitjançant la narració oral, que antigament era l’únic mitjà que existia per passar de generació a generació les històries del folklore popular.

La sessió “Contes que fan bullir el calder de la iaia Maria” és la segona activitat que s’emmarca dins de l’Hora del Conte, després de “Monstres” del passat 28 d’octubre. Poc abans de Nadal, el 22 de desembre, La Biblioteca Municipal organitzarà La cartera reial Melina, l’última d’aquestes experiències que tenen l’objectiu d’apropar a la quitxalla el món de la narrativa i la literatura.

A causa de les mesures covid, cal inscripció prèvia per a totes les activitats, ja sigui per telèfon (937 713 328), correu electrònic (b.st.esteves.jps@diba.cat) o presencialment (Avinguda Montserrat, 10).

Darrera actualització: 12.11.2021 | 14:35