Ses Dansa dedica el Festival de Dansa al concurs d’Eurovision

Divendres, 18 de juny de 2021 a les 08:00

Ses Dansa presenta diumenge Dancing Dreams Eurovision, a les 19.00 hores, al teatre La Passió d’Esparreguera. Es tracta de la  29a edició del Festival de Dansa, que aquest any està dedicat al famós concurs de la cançó europea.  Les entrades es poden adquirir anticipadament en aquest enllaç o un bé en les taquilles del teatre una hora abans de la funció.

Dancing Dreams presenta un Festival d’Eurovision diferent al de la televisió, ja que no comptarà amb països reals, sinó amb nacions fictícies. Un d’aquests estats imaginaris és Sant Esteve Sesrovires. L’espectacle presenta moltes més sorpreses, des de la llengua de les presentadores fins a d’altres que Ses Dansa no ha volgut desvetllar fins que s’aixequi el teló.

Les entrades es poden reservar anticipament a través del següent formulari i recollir-les en el local de Ses Dansa o en el teatre La Passió. També es poden comprar en la mateixa taquilla una hora abans de la funció. El preu del tiquet és de 8 euros.

L’espectacle comptarà amb la participació de 132 ballarins i ballarines sobre l’escenari. L’any passat el Festival no es va organitzar per la pandèmia. L’any 2019 sí que es va poder celebrar i va congregar 850 persones.

Darrera actualització: 18.06.2021 | 08:52