S’obre la convocatòria d’ajuts pel servei de menjador de la llar d’infants municipal

Divendres, 18 de juny de 2021 a les 14:00

La regidoria d’Educació obre una línia d’ajuts dotada amb 10.000 € destinada a afrontar les despeses de menjador dels infants usuaris del servei de menjador i matriculats a  la llar d’infants municipal La Ginesta, pel curs 2020-2021. El termini per presentar les sol·licituds és del 21 al 28 de juny.

Per optar a l’ajut cal ser usuari/ària del servei de menjador de manera fixa o regular i estar matricula/da a la llar d’infants municipal La Ginesta, durant el curs actual, i que la renda familiar no superi els barems establerts. 

La sol·licitud s’ha de presentar, preferentment, per via telemàtica (requereix certificat digital o signatura electrònica) a través de la Seu Electrònica de l’Ajuntament (tràmit actiu a partir del 21 de juny).

En cas de fer-ho presencialment, cal demanar cita prèvia al Registre General de l’Ajuntament/SIAC o al telèfon 937713017 en horari de dilluns a divendres, de 8.30 a 14.00h.

L’atorgament d’aquests ajuts vol garantir, d’una banda, el dret a l’educació als infants de 0 a 3 anys que, tot i no ser obligatòria, és una etapa imprescindible pel seu desenvolupament integral. De l’altra, fer-ho sota el principi d’igualtat d’oportunitats i afavorir que les families puguin accedir a l’espai educatiu del menjador escolar i així facilitar la conciliació de la vida familiar i personal, garantint la correcta alimentació dels fills i filles.

 

 

 

 

Darrera actualització: 18.06.2021 | 15:20