Tot preparat per a la Processó de la Verge dels Dolors d’avui divendres

Divendres, 8 d'abril de 2022 a les 00:00

La Cofradía del Santo Cristo ja té a punt tots els preparatius per a la processó d’aquesta nit. Els i les cofrares trauran el pas de la Mare de Déu dels Dolors a les 21h de l’Església i durant tota la processó aniran acompanyats de l’Associació Musical Virgen de la Sierra. Durant aquest cap de setmana, l’església també acull el concert de Setmana Santa de la Coral Sant Esteve i diumenge celebrarà la benedicció dels rams.

Dijous a la nit, l’entitat va preparar la imatge de la Mare de Déu, guarnint-la amb flors i espelmes. La verge lluirà el mantell de color negre que identifica la Dolorosa. Avui divendres, de 10.00 a 13.00, les portes de l’església estaran obertes per a tots aquells que vulguin veure-la o visitar-la.

El recorregut de la processó serà el següent: Plaça Dr. Tarrés, Serafí Julià, Germans Bach, Sant Jordi, Av. Montserrat, Plaça Xic Mateu, Sant Joan, Pau Costas i Plaça Dr. Tarrés.

D’altra banda, dissabte a les 21.00h se celebrarà el concert de Setmana Santa de la Coral Sant Esteve. En aquesta ocasió, la formació musical que dirigeix Eduard Vila i Perarnau interpretarà La passió de Sant Joan, en la versió del compositor britànic Bob Chilcott.

Diumenge, la benedicció dels rams serà a les 12.00 hores, a la plaça del Doctor Tarrés, i tot seguit se celebrarà la missa en l’interior de l’església.

Darrera actualització: 08.04.2022 | 10:39