TV3 busca famílies sesrovirenques per participar en el programa 'Persona infiltrada'

Dijous, 4 de febrer de 2021 a les 14:30

El programa de televisió Persona infiltrada ha obert el càsting per buscar famílies úniques i especials que vulguin participar i optar a guanyar un premi de 5.000 euros.  En aquest programa una personalitat coneguda ha de passar un dia sencer amb un família i descobrir quina persona no és realment membre del grup familiar. Per participar en el càsting cal trucar o enviar un missatge de whatsapp al número 682 110 824.

Persona infiltrada és un programa de TV3 presentat per Marta Torné. En cada capítol, una cara coneguda passarà dotze hores amb una família amb l'objectiu de descobrir qui no és realment de la família i, per tant, descobrir qui és la persona infiltrada. Tant la família com la persona convidada competiran per aconseguir els 5.000 euros de premi que hi ha en joc. Els espectadors també podran jugar des de casa, a través de l'aplicació de TV3, i optar al premi en cas que el famós o famosa encerti qui és la persona infiltrada.

Les úniques limitacions per participar en el càsting és que la família, o grup de convivents, tinguin 4 o més membres, i que tots ells siguin majors de 12 anys.  Les bases del concurs es poden consultar en la web del programa.

Després de passar per diverses poblacions catalanes, ara el programa té la intenció de gravar un dels capítols a Sant Esteve Sesrovires.

Darrera actualització: 04.02.2021 | 14:40