Últims dies per inscriure’s en el cros de l’escola l’Àgora

Dilluns, 8 de novembre de 2021 a les 17:00

El Consell Esportiu del Baix Llobregat i el Club Esportiu Àgora organitzen el dissabte 13 de novembre el 2n Cros Comarcal Escolar del curs 2021-2022.  Les inscripcions es poden fer online i fins al 9 de novembre en aquest enllaç. La prova també inclou una cursa popular per a adults

Les instal·lacions de l’Àgora International School Barcelona acullen dissabte el 2n Cros Comarcal Escolar del Baix Llobregat. El cros escolar està oberta a tots els infants, tant si estan federats com no.

Les categories seran des de prebenjamí fins a juvenil. A més, hi haurà una cursa per a menors de 3 anys i una altra per a adults. Les distàncies, d’entre 150 metres i 5km, s’adaptaran a la categoria d’edat de cada grup de participants.

Tots els corredors i corredores rebran una medalla de participació en arribar a la meta.

Un any més l'Ajuntament de Sant Esteve Sesrovires col·labora amb la prova. En aquesta ocasió sufragant les medalles que els corredors i corredores rebran en arribar a la meta. Tant l'alcalde Enric Carbonell com el regidor d'Esports, Òscar Rodrígez, han confirmat la seva presència el dia de la cursa.

Les inscripcions s’han de realitzar a la pàgina web del Consell Esportiu del Baix Llobregat. Més informació al correu electrònic cross2021agoraisbarcelona@gmail.com

Darrera actualització: 08.11.2021 | 14:59