L’ADF-Protecció Civil sorteja una panera solidària en el marc de la campanya "Ajuda'ns a ajudar-te"

Dimarts, 8 de desembre de 2020 a les 00:00

Des de l’ADF i Protecció Civil de Sant Esteve impulsen la campanya “Ajuda’ns a ajudar-te” per ampliar els recursos materials de l’entitat. La iniciativa es basa en el sorteig d’una panera solidària. Les butlletes es poden comprar en els nombrosos comerços col·laboradors, al preu de 2,5€.

La panera consta de productes d’alimentació de caire nadalenc adquirits per l’entitat en el comerç local i la donació de cava de Roger Goulart i vi de Bodegues Ca n’Estella. Es pot veure exposada a l’aparador de la Farmàcia Begoña Marcè, al carrer Serafí Julià.

El número guanyador sortirà de les 3 últimes xifres del 1r premi del sorteig de la Loteria de Nadal del 22 de desembre de 2020. En el supòsit que no sortís la persona guanyadora o no la reclamés, l’ADF-Protecció Civil donarà tot el menjar al Banc d’Aliments Parroquial.  

El 2020 ha estat un any molt intens per a l’entitat a causa de la Covid-19. La seva tasca de voluntariat és i ha estat essencial, especialment en la primera onada a causa del confinament general. Han desenvolupat un gran treball de suport i atenció a les persones, amb especial cura de les més vulnerables. Actualment compta amb una vintena de voluntariat actiu i amb formació.   

Des de l’entitat volen traslladar un missatge d’agraïment a tot el comerç que els ha ajudat durant el confinament i, alhora, apel·len a la responsabilitat de tothom per complir amb totes les mesures i aturar la propagació de la Covid-19.    

Darrera actualització: 08.12.2020 | 10:44