La Policia Local se suma a una campanya solidària en suport a la salut mental

Dimecres, 4 de maig de 2022 a les 20:00

‘Espai respir’ és el nom de la iniciativa solidària promoguda per Mossos en favor de la salut mental i a la què s’ha adherit la Policia Local de Sant Esteve. Han posat a la venda uns kits formats per una bossa i una llibreta que poden adquirir-se a l’Ajuntament i també a la Fira de Primavera, al preu de 15€.

L’objectiu de la campanya és recaptar fons per crear un centre adaptat amb mitjans tècnics, sanitaris, terapèutics, educatius i d’oci per a persones amb diversitat funcional o problemes de salut mental. L’espai respir oferirà activitats extraescolars, socioeducatives, terapèutiques i de lleure.

L’Espai Respir s’ubicarà a Cornellà, ciutat on va néixer aquest projecte fa uns mesos. La iniciativa va sorgir de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat de la comissaria de Mossos de Cornellà de Llobregat, i actualment compta amb el suport d’una trentena de Policies Local i Mossos d’Esquadra de la Regió Policial Metropolitana Sud.

El kit solidari està format per una bossa de mà i una llibreta. S’ofereixen cinc models a escollir, al preu de 15 euros. Les persones interessades en adquirir-ne poden fer-ho a l’ajuntament i també durant la Fira de Primavera, a l’estand institucional situat a la plaça Xic Mateu.   

 

 

Darrera actualització: 04.05.2022 | 20:18