Cultura

La cultura a Sant Esteve

La vida cultural a Sant Esteve és molt intensa. El municipi manté vius tradicions com les garlandes, els gegants o el bestiari de foc. Però alhora també impulsa noves iniciatives, com ara la bioescultura o les arts escèniques.

Notícies

  • 30 de juliol de 2021 Un sesrovirenc viatja pel món durant 5 anys Marc Magem

    El sesrovirenc Marc Magem ha viatjat durant els darrers cinc anys per tot el món. Un problema de salut va ser el detonant que el va ajudar a decidir fer un tomb en la seva vida. Ha visitat nombrosos països d’Àsia i Amèrica, on ha viscut moltes experiències positives. En els dos darrers anys, es va sumar al projecte Cristina Pérez. Ara tots dos han publicat el llibre Ànimes viatgeres per explicar el seu recorregut vital.

  • 26 de juliol de 2021 La Festa Major rendeix tribut a la música d’ABBA Concert

    Les cançons de l’emblemàtic grup de música suec ABBA estaran presents a la Festa Major amb un concert tribut del grup ABBA, The New Experience. L’espectacle tindrà lloc el diumenge, 1 d’agost, a les 22.00h, a la Pista Francesc Castellet. Cal reservar l’entrada a l’app ReservaPlay o al telèfon 678 010 095.

  • 23 de juliol de 2021 RTV10, premiada per la seva tasca de divulgació científica Ràdio

    El jurat de Ciencia en Acción ha concedit a RTV10 una menció d’honor en la modalitat de treballs de divulgació científica per l’espai radiofònic Fora d’Òrbita, que cada setmana apropa el món de l’astronomia als oients de  Ràdio Sant Esteve. 

Documentació

Publicacions

Darrera actualització: 16.09.2020 | 17:24