Cultura

La cultura a Sant Esteve

La vida cultural a Sant Esteve és molt intensa. El municipi manté vius tradicions com les garlandes, els gegants o el bestiari de foc. Però alhora també impulsa noves iniciatives, com ara la bioescultura o les arts escèniques.

Notícies

  • 4 de març de 2021 Exposició del 10è aniversari de la Cofradía del Santo Cristo, balls i lectura del manifest del Dia de la Dona Andalusia

    La Cofradía del Santo Cristo celebra diumenge el Dia d’Andalusia a la Pista Francesc Castellet amb un programa que conté una exposició del 10è aniversari de la Cofradía, balls, desfilada de moda  i la lectura del Manifest del Dia de la Dona. Tot i que l’accés  és gratuït, a causa de la normativa COVID  cal reservar les entrades per l’aplicació ReservaPlay o al telèfon 679 677 296. 

  • 28 de febrer de 2021 L'Alexandra Peraut, protagonista d'un conte solidari sobre la progèria Portada del conte

    L’Alexandra, una petita sesrovirenca de 4 anys, pateix progèria i és l’únic cas diagnosticat a Catalunya. El periodista martorellenc Quim Miró l’ha convertit en la protagonista del conte il·lustrat Una nena entre vint milions, els beneficis del qual es destinaran a la investigació de la malaltia. El projecte es presenta en el marc de la celebració avui del Dia Mundial de les malalties minoritàries i compta amb el suport de l'Ajuntament. El llibre veurà la llum per Sant Jordi.

  • 22 de febrer de 2021 Tinta i Vi obté el segell Safe Travels Tinta i vi

    L’estudi d’art Tinta i Vi ha rebut el segell Safe Travels, un distintiu de Turisme de Barcelona que reconeix les empreses que compleixen amb els protocols de la COVID-19 i ofereixen una destinació segura als turistes. L’empresa sesrovirenca també està reconeguda com un Punt d’Informació Turística del Baix Llobregat.

Documentació

Publicacions

Darrera actualització: 16.09.2020 | 17:24