Cultura

La cultura a Sant Esteve

La vida cultural a Sant Esteve és molt intensa. El municipi manté vius tradicions com les garlandes, els gegants o el bestiari de foc. Però alhora també impulsa noves iniciatives, com ara la bioescultura o les arts escèniques.

Enllaços

Notícies

  • 28 de juny de 2022 Exposició conjunta d’alumnes de Sant Esteve Sesrovires i del Nepal Exposició

    L’estudi d’art Tinta i vi inaugura demà una exposició que reuneix les obres dels seus alumnes i d’estudiants de dibuix i pintura de Katmandú (Nepal). La mostra forma part d’un projecte solidari impulsat per Marta Arañó que compta amb la col·laboració de vàries entitats  i de diversos cellers del poble. L’art, llengua universal s’inaugurà demà dimecres, 29 de juny, a les 19.00h, en la Sala Domènech i Estapà.

  • 28 de juny de 2022 La festa arriba al barri de Vallserrat Festes Vallserrat

    Vallserrat celebra aquest cap de setmana, de l'1 al 3 de juliol, la festa del barri. L’Associació de Veïns ha preparat un programa que inclou propostes musicals, activitats per a la canalla i el tradicional sopar de germanor al casal social.

  • 27 de juny de 2022 Avui dilluns comença l’Estevestiu amb 14 campus esportius i culturals Estevestiu

    Avui dilluns 500  infants i joves han començat a gaudir dels 14 campus de l’Estevestiu.  L’oferta també inclou servei de menjador i d’acollida.  Les diferents activitats estan organitzades per les associacions i entitats sesrovirenques amb el suport i la coordinació de l’Ajuntament.

Activitats

Documentació

Publicacions

Darrera actualització: 16.09.2020 | 17:24