L’Ajuntament impulsa el ‘Bosc dels infants’ amb una plantada de roures familiar

Dijous, 7 d'abril de 2022 a les 18:55

Les famílies sesrovirenques amb nadons nascuts durant l’any passat participaran aquest dissabte en una plantada de roures que donarà lloc al “Bosc dels infants 2021”. L’Ajuntament vol donar la benvinguda als nadons amb una acció simbòlica de vinculació a la natura i promoure accions de reforestació al municipi.

La voluntat municipal és donar continuïtat a la iniciativa i, per aquest motiu, cada plantada tindrà la seva referència anual. L’emplaçament escollit per al ‘Bosc dels Infants 2021’ és un terreny municipal ubicat darrera dels pisos del carrer Llobregat de Ca n’Amat. S’hi plantaran roures com a símbol del nostre poble.

Famílies i infants seran els protagonistes d’una jornada festiva amb una part inicial de plantada de plançons seguida d’una animació infantil a càrrec del ‘Pirata Pedorreta’. Durant l’any 2021 van néixer a Sant Esteve 61 infants, dels quals 36 són nenes i 25 són nens.  

Aquesta és una de les actuacions del govern municipal que s’emmarquen dins d’un programa de millora del medi ambient i foment de la sostenibilitat. Abarca des d’intervencions de reforestació, instal·lació de sistemes d’energies renovables en equipaments municipals, millora de l’eficiència energètica d’edificis i serveis públics, fins a la instal·lació de punts de recàrrega per a vehicles elèctrics.   

 

Darrera actualització: 07.04.2022 | 19:55