Mobilitat

Notícies

 • 11 de maig de 2017 Començades les obres de millora del ferm a la rotonda de Ca n’Amat Obres a la rotonda de Ca n'Amat

  Aquest matí, tal i com estava previst, han començat les obres de millora del ferm de la rotonda del Sector A Migdia de Ca n’Amat i un tram del carrer Isaac Peral. Al llarg del dia d’avui s’està fresant la calçada i demà divendres es posarà la capa d’asfalt. Tot i les obres, no s’ha tallat el trànsit, sinó que els operaris estan donant pas alternatiu als vehicles. El cost d’aquest treballs de millora és de 25.928,04 € (IVA inclòs).

 • 9 de maig de 2017 Asfalt de la rotonda Ca n’Amat els dies 11 i 12 de maig Rotonda Ca n'Amat

  Dijous i divendres, 11 i 12 de maig, es procedirà a asfaltar la rotonda del Sector A Migdia de Ca n’Amat i un tram del carrer Isaac Peral. Les obres tenen com a objectiu millorar el ferm de la calçada. No es tallarà el trànsit, sinó que es donarà pas alternatiu als vehicles.

 • 21 de febrer de 2017 Els carrers de Xaloc i de Mestral passen a ser de sentit únic en tot el seu recorregut Carrers de Xalox i de Mestral

  El carrer de Xaloc passarà a ser de sentit únic en tot el seu recorregut per tal de millorar la seguretat i la mobilitat de la zona. Els tècnics municipals han redissenyat el projecte inicial, que només preveia convertir en sentit únic un tram de la via, per donar resposta a les inquietuds que els veïns han fet arribar a l’Ajuntament. Els canvis es posaran en marxa el proper dimarts 28 de febrer.

 • 18 de febrer de 2017 Canvi als carrers Xaloc i Ramon LLull de Vallserrat Carrer Xaloc

  A partir del 21 de febrer, el carrers Xaloc i Ramon Llull, tots dos a Vallserrat, passaran a ser de sentit únic. El proper dimarts, efectius de la Brigada Municipal modificaran la senyalització horitzontal i vertical per tal que deixen de ser de doble sentit.

 • 14 de febrer de 2017 Funcionament del nou servei de Transport a la Demanda Transport a demanda

  Sant Esteve Sesrovires ha incorporat un servei de Transport a la Demanda (TAD), que funciona les tardes de dilluns a divendres, amb reserva prèvia, i està gestionat per l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), a la qual pertany Sant Esteve. La incorporació d’aquest nou servei forma part del pla de millora de la mobilitat que l’AMTU ha elaborat per a l’ajuntament sesrovirenc, per tal de rendibilitzar el servei de transport públic, reduir-ne els costos i alhora aconseguir que sigui més eficient.

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:20