Mobilitat

Preus transport urbà 2018

 • Targeta multiviatge T-10: 10,20 euros
 • Bitllet senzill: 2,20 euros
 • Transport a demanda (TAD) 10 viatges: 10,20 euros

Les bonificiacions del 50% en les targetes per a estudiants i pensionistes s'aplicaran trimestralment. Consulteu a l'ajuntament.

Notícies

 • 2 de gener de 2018 Noves tarifes del servei de bus urbà per al 2018 Bus urbà

  A partir d’avui entra en vigor l’actualització de les tarifes dels títols del transport urbà de Sant Esteve, després que l’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de l’Àrea de Barcelona aprovés els nous preus. Així, la T-10 passa a costar 10,20 euros, després de dos anys congelada, i el bitllet senzill costa 2,20 euros. L’Ajuntament manté les bonificiacions del 50% en les targetes per a estudiants i pensionistes. El preu del Transport A Demanda (TAD) és el mateix que la T-10.

 • 30 de novembre de 2017 Es posa en marxa la tarjeta T-verda per fomentar el transport públic i la reducció d’emissions T-verda

  Amb l’objectiu d’afavorir la retirada en circulació dels vehicles més contaminants, les entitats consorciades a l’ATM, entre les quals hi ha l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU), han posat en marxa un nou títol de transport: la T-verda.

  La T-verda permet, a aquelles persones que hagin donat de baixa un vehicle sense etiqueta de la DGT, viatjar il·limitadament i de manera gratuïta per un període de 3 anys en qualsevol servei de transport públic integrat de les 6 zones de l’ATM de Barcelona. En el cas de Sant Esteve inclou també el bus urbà, donat que el nostre municipi forma part del sistema tarifari integrat de l’ATM i, a més, està adherit a l’AMTU.

 • 9 de juliol de 2017 Camí de Can Domènech, tancat el dimarts per obres de manteniment Camí Can Domènech

  El camí de Can Domènech, també conegut com camí de Ca n'Amat a Sant Esteve, estarà tancat el proper dimarts, 11 de juliol de 2017, de 07.00 a 14.00 hores, per obres de manteniment. Es recomana entrar o sortir del centre urbà pels barris de Vallserrat o de Ca n'Amat. Només es deixarà circular al bus urbà i interurbà.

 • 14 de juny de 2017 Tall del servei de Ferrocarrils entre Sant Esteve i Igualada per obres de millora Tren

  Amb motiu d’obres de millora a la infraestructura, el cap de setmana del 17 i 18 de juny s’interromprà el servei d’un tram de la línia R6 (Igualada) de Ferrocarrils de la Generalitat  de  Catalunya  (FGC).  El  tram  afectat  pels  treballs  de  millora  és  el comprès  entre  les  estacions  de  Sant  Esteve  Sesrovires  i  Igualada  de  la  línia Llobregat-Anoia.

 • 11 de maig de 2017 Començades les obres de millora del ferm a la rotonda de Ca n’Amat Obres a la rotonda de Ca n'Amat

  Aquest matí, tal i com estava previst, han començat les obres de millora del ferm de la rotonda del Sector A Migdia de Ca n’Amat i un tram del carrer Isaac Peral. Al llarg del dia d’avui s’està fresant la calçada i demà divendres es posarà la capa d’asfalt. Tot i les obres, no s’ha tallat el trànsit, sinó que els operaris estan donant pas alternatiu als vehicles. El cost d’aquest treballs de millora és de 25.928,04 € (IVA inclòs).

Darrera actualització: 09.01.2018 | 15:02