Mobilitat

Preus transport urbà 2018

 • Targeta multiviatge T-10: 10,20 euros
 • Bitllet senzill: 2,20 euros
 • Transport a demanda (TAD) 10 viatges: 10,20 euros

Les bonificiacions del 50% en les targetes per a estudiants i pensionistes s'aplicaran trimestralment. Consulteu a l'ajuntament.

Notícies

 • 30 de novembre de 2018 Noves convocatòries d’ajuts per al transport d'estudiants fora i dins del municipi AJUT TRANSPORT

  L’Ajuntament de Sant Esteve obre la convocatòria de dues línies d’ajuts per al transport destinades a estudiants. D’una banda, l’ajut per al transport d’estudiants que estiguin cursant formació reglada en centres públics de la província o adscrits que no s’imparteixin al municipi i, de l’altra, l’ajut al transport escolar per assistir als centres educatius públics de primària i secundària de Sant Esteve. El termini per presentar la sol·licitud i la documentació acreditativa és del 3 al 21 de desembre, al SIAC o per seu electrònica.

 • 19 d'octubre de 2018 Ferrocarrils reprèn les obres ajornades d’estabilització de talussos OBRES TALUSSOS FGC

  Els treballs d’estabilització de talussos que Ferrocarrils va deixar ajornats al juliol es reprendran a partir de la matinada del 21 al 22 d’octubre. La represa de les obres es va acordar en una reunió informativa amb els veïns afectats que van demanar posposar l’actuació fins després de l’estiu.

 • 7 d'octubre de 2018 Actuacions al carrer de Dr. Pau Costas per reforçar la zona de vianants Carrer de Dr. Pau Costas

  Amb l’objectiu de delimitar una zona de càrrega i descàrrega que doni servei als establiments comercials i així com reforçar la zona de vianants, en els últims dies s’estan realitzant treballs de millora de la seguretat viària i de la mobilitat al carrer del Doctor Pau Costas.

Darrera actualització: 09.01.2018 | 15:02