Mobilitat

Horari bus urbà

Horaris vigents a partir del 25 de juny de 2020

Horari bus urbà

 

Notícies

  • 3 de juliol de 2020 L’Ajuntament de Sant Esteve reclama al d’Hostalets la restitució de pas del camí reial pel seu terme TALL CAMINS

    El camí reial és una de les vies més utilitzades pel passeig a peu i en bicicleta, en el tram que transcorre des de Vallserrat fins al cementiri de La Beguda. La Policia Local ha detectat, en diversos punts, talls en accessos que impedeixen el pas i l’ús d’elements que suposen un perill per a qui hi circuli. Els talls es troben al terme d’Hostalets de Pierola i, per aquest motiu, des de Sant Esteve s’ha requerit a aquest ajuntament la seva intervenció.

  • 23 de juny de 2020 El bus urbà normalitza el servei a partir de 25 de juny bus urbà

    El servei del bus urbà municipal recupera totes les expedicions de matí i tarda a partir de dijous 25 de juny.Es posen en servei les quatre expedicions de matí i les dues de tarda, i entrant en l'horari d'estiu que avança la darrera expedició del matí a les 13.10h per tal de donar cobertura als campus i casals d’estiu.

  • 16 de juny de 2020 El servei de bus urbà recupera les expedicions matinals de dijous BUS URBÀ

    Aquesta setmana el bus urbà normalitza les expedicions de matí, amb la recuperació del servei també els dijous i donant cobertura tots els dies laborables. Amb el pla de desescalada, el servei s’està restablint de manera progressiva.   

Darrera actualització: 25.06.2020 | 08:33