Mobilitat

Notícies

 • 9 de juliol de 2017 Camí de Can Domènech, tancat el dimarts per obres de manteniment Camí Can Domènech

  El camí de Can Domènech, també conegut com camí de Ca n'Amat a Sant Esteve, estarà tancat el proper dimarts, 11 de juliol de 2017, de 07.00 a 14.00 hores, per obres de manteniment. Es recomana entrar o sortir del centre urbà pels barris de Vallserrat o de Ca n'Amat. Només es deixarà circular al bus urbà i interurbà.

 • 14 de juny de 2017 Tall del servei de Ferrocarrils entre Sant Esteve i Igualada per obres de millora Tren

  Amb motiu d’obres de millora a la infraestructura, el cap de setmana del 17 i 18 de juny s’interromprà el servei d’un tram de la línia R6 (Igualada) de Ferrocarrils de la Generalitat  de  Catalunya  (FGC).  El  tram  afectat  pels  treballs  de  millora  és  el comprès  entre  les  estacions  de  Sant  Esteve  Sesrovires  i  Igualada  de  la  línia Llobregat-Anoia.

 • 11 de maig de 2017 Començades les obres de millora del ferm a la rotonda de Ca n’Amat Obres a la rotonda de Ca n'Amat

  Aquest matí, tal i com estava previst, han començat les obres de millora del ferm de la rotonda del Sector A Migdia de Ca n’Amat i un tram del carrer Isaac Peral. Al llarg del dia d’avui s’està fresant la calçada i demà divendres es posarà la capa d’asfalt. Tot i les obres, no s’ha tallat el trànsit, sinó que els operaris estan donant pas alternatiu als vehicles. El cost d’aquest treballs de millora és de 25.928,04 € (IVA inclòs).

 • 9 de maig de 2017 Asfalt de la rotonda Ca n’Amat els dies 11 i 12 de maig Rotonda Ca n'Amat

  Dijous i divendres, 11 i 12 de maig, es procedirà a asfaltar la rotonda del Sector A Migdia de Ca n’Amat i un tram del carrer Isaac Peral. Les obres tenen com a objectiu millorar el ferm de la calçada. No es tallarà el trànsit, sinó que es donarà pas alternatiu als vehicles.

 • 21 de febrer de 2017 Els carrers de Xaloc i de Mestral passen a ser de sentit únic en tot el seu recorregut Carrers de Xalox i de Mestral

  El carrer de Xaloc passarà a ser de sentit únic en tot el seu recorregut per tal de millorar la seguretat i la mobilitat de la zona. Els tècnics municipals han redissenyat el projecte inicial, que només preveia convertir en sentit únic un tram de la via, per donar resposta a les inquietuds que els veïns han fet arribar a l’Ajuntament. Els canvis es posaran en marxa el proper dimarts 28 de febrer.

Darrera actualització: 12.02.2016 | 13:20