L’Ajuntament de Sant Esteve reclama al d’Hostalets la restitució de pas del camí reial pel seu terme

Divendres, 3 de juliol de 2020 a les 14:00

El camí reial és una de les vies més utilitzades pel passeig a peu i en bicicleta, en el tram que transcorre des de Vallserrat fins al cementiri de La Beguda. La Policia Local ha detectat, en diversos punts, talls en accessos que impedeixen el pas i l’ús d’elements que suposen un perill per a qui hi circuli. Els talls es troben al terme d’Hostalets de Pierola i, per aquest motiu, des de Sant Esteve s’ha requerit a aquest ajuntament la seva intervenció.

L’Ajuntament de Sant Esteve demana al d’Hostalets que com a administració competent que adopti les mesures oportunes per restablir el pas per aquest camí i els de servitud adjacents. Els tancaments afecten no només a la circulació de persones sinó també a la dels vehicles d’emergència com pot ser el cas dels bombers, amb el risc que això comporta en cas d’incendi. Preocupa especialment que els autors d’aquests fets hagin utilitzat elements que posin en perill la integritat i seguretat de les persones, com són els filats d’espines.

Des de Sant Esteve ja s’ha notificat formalment i s’espera que s’actui amb celeritat per resoldre aquesta situació que ha provocat malestar entre els veïns que en fan ús pels riscos que comporta.    

 

 

 

 

Darrera actualització: 03.07.2020 | 14:22