L’AMTU actualitzarà l’estudi de mobilitat del bus urbà per incorporar possibles millores

Dijous, 6 de maig de 2021 a les 15:00

L’Ajuntament ha sol·licitat a l’Associació de municipis per la Mobilitat i el Transport Urbà (AMTU) una revisió del darrer estudi de mobilitat sobre transport urbà per tal de valorar l’encaix de diverses demandes i suggeriments que han fet arribar usuaris del servei de bus urbà. En la reunió entre la tinenta d’alcalde, Roser Brosed, i responsables de l’entitat, es va parlar també de la futura implementació de la targeta T-MOBILITAT.

L’actual estudi el va realitzar l’AMTU l’any 2016 i, des de llavors, s’han anat recollint peticions de la ciutadania respecte a canvis en la línea del bus urbà municipal, ja sigui relacionades amb la ruta, les parades o els horaris. La revisió d’aquest document, que vindria a ser una mena d’auditoria del servei, té com a objectiu la detecció de possibles millores a implementar.

Des de la regidoria de Mobilitat es vol aconseguir que el bus urbà s’adapti en la mesura del possible a les necessitats canviants de la població, mantenint sempre el nivell de viabilitat i sostenibilitat del servei.

D’altra banda, en la trobada amb l’AMTU es va parlar de la futura implementació de la targeta de transport T-MOBILITAT, la targeta intel·ligent sense contacte que substituirà l’actual targeta magnética. Està previst que el nou sistema entri en funcionament a partir de 2023 i a tots els municipis que pertanyen al Sistema Tarifari Integrat de l’ATM, entre els quals es troba Sant Esteve.  

 

Darrera actualització: 06.05.2021 | 16:02